Boken Din hälsokälla är Du - Utveckla dina fem hälsopelare


Din hälsokälla är Du lär dig hantera stress. Att använda sig av de fem hälsopelarna - tänka, andas, äta & dricka, röra sig och sova på rätt sätt - minskar ohälsa och ger energi.

Martin Fransson är kiropraktorn som vill inspirera dig till ökad hälsa och ett större välbefinnande. Med sin djupa förståelse för människans fysiologi - och då särskilt för hur hjärna och nervsystem påverkar allt i oss - ger han dig övergripande principer, användbar fakta och praktiska övningar för att du ska bli en mer LevAnde människa.

Boken utgår från att vi mår bäst av att samarbeta. Att god hälsa lättare uppstår när vi uppmuntrar det friska. Och att förändring kommer mer organiskt om vi ställer rätt frågor snarare än letar efter svar.

Din hälsokälla är Du lär dig se hur hälsa, balans och livsglädje finns närmare än du tror - nämligen hos dig själv.

"Det här är faktiskt något så ovanligt som en bok som riktar sig både till privatpersoner och till de som arbetar med hälsa. Att utgå från de fem grundläggande hälsopelarna är ett genialiskt sätt att göra något väldigt komplext enklare och mer lättillgängligt för läsaren."

Din hälsokälla är Du - Utveckla dina fem hälsopelare

Det här är en interaktiv bok, med videoövningar och tester du kan göra själv. Du får genast tillgång till bokens portal med övningarna från boken plus bonus material när du köpt den. Och du kan ladda ner den tillhörande appen gratis och än lättare se alla 21 videolektioner med övningar samt bonus material.  Boken finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar. Fri frakt inom Sverige. Format: HäftadSpråk: SvenskaAntal sidor: 269Förlag: Welledge ABOriginaltitel: Källan till att må bra det är DuISBN: 9789198002157

397,00 SEK