Rör dig Hjärna –Minikurs för hjärnbalans och stresshantering


Olika rörelsemönster stimulerar olika delar av hjärnan. Genom att röra oss varierat balanserar och integrerar vi hjärnans olika delar och främjar hjärnans kapacitet att samverka mer effektivt. I denna online kurs med en serie av video lektioner i hjärnbalans får du lära dig förstå vad hjärnans olika delar behöver och hur att nära de med rätt rörelsemönster. 

Varierad rörelser enligt några grundläggande rörelse principer utvecklar kvaliteten på nervsystemets förbindelser till övriga kroppen, det som kallas det neuromotoriska underlaget.
– Ju bättre kvalitet vi har på våra nervförbindelser desto bättre fungerar och utvecklas vi, och desto bättre fungerar hjärnan.

Fungerar inte dessa kopplingar optimalt lägger det grunden till att nervsystemet vidmakthåller mönster som inte längre tjänar oss.

I denna kurs får du lära dig om samspelet mellan hjärnan och övriga kroppen och hur du kan påverka denna balans. Du får lära dig vilka rörelsemönster hjärnans olika delar mår bra utav.

Klicka på erbjudandet här till höger. Så snart du registerat dig och betalt, så får du via epost automatiskt inloggningsuppgifter till portalen och kan även logga in tillhörande appen och ta del av programmet.

Ser fram att vägleda dig på insidan av programmets portal och lära dig övningar och principer för din HjärnBalans.

 

Martin Fransson 
Leg Kiropraktor

Grundare av Welledge i Gamla stan Stockholm

Welledge AB
Adress: Kornhamnstorg 6, Gamla stan, 111 27 Stockholm
E-post: [email protected]
http://welledge.nu/

 

Rör dig Hjärna –Minikurs för hjärnbalans och stresshantering

Ta del av en serie videolektioner med övningar där kiropraktorn Martin Fransson går igenom hjärnan. Du får lära dig hur hjärnans olika delar har utvecklats genom människosläktets historia, hur de är uppbyggda, hur de fungerar och vad de behöver för att utvecklas och samverka på bästa sätt.  Olika rörelsemönster stimulerar olika delar av hjärnan. Genom att röra oss varierat balanserar och integrerar vi hjärnans olika delar och främjar hjärnans kapacitet att samverka mer effektivt. Varierad rörelse utvecklar också kvaliteten på nervsystemets förbindelser till övriga kroppen, det som kallas det neuromotoriska underlaget. Martin Fransson är kiropraktor och driver mottagningen Welledge i Gamla stan i Stockholm. Han har även givit ut boken "Din hälsokälla är du".

697,00 SEK