Videolektioner med ryggövningar för att få en bättre rygg och hållning


  • Vill du ha en rygg som känns bättre?
  • Vill du förebygga ryggbesvär?
  • Vill du förbättra din hållning och balans? 

Då är det här programmet för dig!

Känner du inte att du har tid att gå iväg på yoga, pilates etc, men vill ändå få stöd att göra övningar i din vardag. Då kan min Ryggskola online program vara det som funkar för dig.

Jag visar i min Ryggskola med korta videolektioner hur du gör olika övningar som tar hand om de vanligaste spänningsmönstren som ligger till grund för olika former av smärta och ryggbesvär. De är några av de bästa övningar jag sett fungerar och gör skillnad under min tid som kiropraktor sen 1996.

 Detta program är för dig som vill få vägledning med övningar som stödjer dig till att förbättra din rygg och hållning. Du kommer förbättra din balans, core styrka och få en bättre rygg och hälsa på köpet. Din hållning är så mycket mer än bara se bra ut.

Du kan beställa kursen via länken här till höger och så snart du betalt får du genast ett mail för att kunna logga in till portalen. Du kan även se alla videolektioner direkt i appen på din mobil.

Detta online videoprogram är skapat för att stödja dig att lära dig enkla övningar som din rygg behöver för att fungera bra och som inte kräver att du går på ett gym utan kan göra hemma eller på jobbet.

Jag vet inte med dig, men är du som majoriteten av befolkningen så har du av och till besvär med din rygg och nacke. Nedsatt rörlighet, spänningar och smärta är några aspekter av nedsatt ryggfunktion. Andra är en försämrad hållning och balans, oberoende vilka av dessa du vet med dig att du har. Så är det ovärderligt att ta hand om sin rygg på bästa sätt.

En bra rygg & hållning är kopplat till allt från ett bättre humör, mer energi, ökad vitalitet och minskad risk för ryggbesvär. Och det omvända är sant för en dålig hållning.

Detta program assisterar dig så att dess övningar blir en del av din vardag så att du kan skörda frukten av denna kurs så länge du vill.
Det handlar om så mycket mer än bara bli kvitt eventuell rygg- och nackbesvär.

Så snart du registerat dig och betalt, så får du via epost automatiskt inloggningsuppgifter till portalen.

Ser fram att vägleda dig på insidan av programmets portal och lära dig övningar som adressar våra fem mest grundläggande spänningsmönster.

 

Martin Fransson 
leg Kiropraktor

Grundare av Welledge i Gamla stan Stockholm

Welledge AB
Adress: Kornhamnstorg 6, Gamla stan, 111 27 Stockholm
E-post: [email protected]
http://welledge.nu/

Ryggprogram –Minipauser för din vardag som förbättrar din hållning och rygg

Detta program är för dig som vill få övningar för din vardag som stödjer dig till att förbättra din hållning och ryggs funktion, men inte bara det. Du kommer förbättra din balans, core styrka och få en bättre rygg på köpet. 

697,00 SEK