Videolektioner med ryggövningar för att slippa rygg- & nacksmärta och få en bättre hållning


  • Vill du slippa ryggbesvär, minska ryggsmärta och nackbesvär?
  • Vill du förebygga ryggbesvär?
  • Vill du förbättra din hållning och balans? 

Då är det här programmet för dig!

Jag visar i min Ryggskola med korta videolektioner hur du gör olika övningar som tar hand om de vanligaste spänningsmönstren som ligger till grund för olika former av smärta och ryggbesvär. De är några av de bästa övningar jag sett fungerar och gör skillnad under min tid som kiropraktor sen 1996.

Ta en titt på mitt erbjudande till min ryggskola online.

Detta program är för dig som vill få vägledning med övningar som stödjer dig till att förbättra din hållning, men inte bara det. Du kommer förbättra din balans, core styrka och få en bättre rygg och hälsa på köpet. Din hållning är så mycket mer än bara se bra ut.

Några platser för endast 497sek finns tillgängliga just nu!

Klicka på erbjudandet och säkra din plats!!

Du kan logga in och se övningar från din mobil eller annan plattform bara du har tillgång till internet.

Känner du inte att du har tid att gå iväg på yoga, pilates etc, men vill ändå få stöd att göra övningar i din vardag. Då kan min Ryggskola online program vara det som funkar för dig.

Detta online videoprogram är skapat för att stödja dig att lära dig enkla övningar som din rygg behöver för att fungera bra och som inte kräver att du går på ett gym utan kan göra hemma eller på jobbet.

Jag vet inte med dig, men är du som majoriteten av befolkningen så har du av och till besvär med din rygg och nacke. Nedsatt rörlighet, spänningar och smärta är några aspekter av nedsatt ryggfunktion. Andra är en försämrad hållning och balans, oberoende vilka av dessa du vet med dig att du har. Så är det ovärderligt att ta hand om sin rygg på bästa sätt.

En bra rygg & hållning är kopplat till allt från ett bättre humör, mer energi, ökad vitalitet och minskad risk för ryggbesvär. Och det omvända är sant för en dålig hållning.

Detta program assisterar dig så att dess övningar blir en del av din vardag så att du kan skörda frukten av denna kurs så länge du vill.
Det handlar om så mycket mer än bara bli kvitt eventuell rygg- och nacksmärta.

Så snart du registerat dig och betalt, så får du via epost automatiskt inloggningsuppgifter till portalen.
Klicka på erbjudandet och säkra din plats!!

Ser fram att vägleda dig på insidan av programmets portal och lära dig övningar som adressar våra fem mest grundläggande spänningsmönster.

 

Martin Fransson 
leg Kiropraktor

Grundare av Welledge i Gamla stan Stockholm

Welledge AB
Adress: Kornhamnstorg 6, Gamla stan, 111 27 Stockholm
Telefon: +46 (0)8 796 96 88
E-post: [email protected]
http://welledge.nu/

Ryggprogram –förbättra din hållning och rygg

Detta program är för dig som vill få övningar som stödjer dig till att förbättra din hållning, men inte bara det. Du kommer förbättra din balans, core styrka och få en bättre rygghälsa på köpet. 

497,00 SEK