Välkommen! 

Här nedan ser du ett specialerbjudande till min bok Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare och kan läsa några referenser för boken.

Lite om min bakgrund... Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag grundade Welledge 2005 med fokus på hur vi utvecklar vår inneboende potential och använder smärt- och stressproblematik som en språngbräda till ökat välbefinnande. 

Welledge Academy är en plattform för olika online kurser såsom stressåterhämtning, HjärnBalans, Ryggskola som jag skapar. 

Jag ser fram att vägleda dig om du väljer!

För din Welledge!

Martin Fransson
leg. kiropraktor
Kommunikolog

Vill du utveckla din hälsokälla till ökad energi?

Din hjärna och övriga kroppen är källan till att du kan leva ditt liv så som du önskar. Det finns grundläggande principer som stödjer att din hjärna kan fungera på topp varaktigt genom livets olika skeden.

Lär dig hur du applicerar de fem hälsopelarna tänka, andas, äta, rörelse och återhämtning/sömn på rätt sätt utifrån hur ditt nervsystem fungerar.

När vi drabbas av smärt & stress problematik, så är det bra att förstå hur hjärnan och kroppen fungerar och därmed behöver för att komma tillbaks till ökad vitalitet, glädje och att vara mer LevAnde. Det är detta jag delar i min bok. Beställ den idag och få direkt tillgång till den tillhörande portalen med videofilmer som hör till boken och bonus material. Du kan även ladda ner Welledga pp gratis och ta del av alla video och bonusar via Welledge Academy app.

 

Beställ boken
Ta en titt på min bok!

Den här boken tar ett helhetsgrepp om alla aspekter av kroppen som behöver vara på plats för att du ska uppnå dina hälsomål. Du lär dig hur stress påverkar just dig och vad du behöver göra för att komma i balans utifrån hur din kropp och ditt nervsystem fungerar under stress och återhämtning.

Detta är mer än en bok. Du får även en bok fylld med länkar till 21 st videolektioner med övningar som kompletterar texten i boken och en app med allt material. Hur blir det bättre än så?!

Boken Din hälsokälla är Du lär dig hantera stress bättre och återhämta dig effektivare. Att använda sig av de fem hälsopelarna – tänka, andas, äta & dricka, röra sig och sova på rätt sätt – minskar ohälsa och ger energi. Boken är indelad i 3 delar med 9 kapitel på totalt 270 sidor.

 

Beställ boken idag!

"Med sin bok visar Martin en gedigen kunskap om grundpelarna för hälsa, med en lättförståelig och lättläst text. I vårt samhälle, där vår ohälsa ökar i en katastrofal takt, orsakat av problem ofta förknippat med stress, kost och rörelsebrist, är boken det perfekta redskapet för alla med en vilja att undvika, eller tillfriskna från, sjukdom. Boken passar för lekmannen men är också intressant för terapeuter inom medicin och hälsa. Kan varmt rekommenderas! "

–Björn Branth
Överläkare, ortopedspecialist

"Denna bok är en skatt, en skatt av djup kunskap och erfarenheter. En kunskapskälla utan dess like, en källa att hämta både kraft och energi ur. Jag vill varmt rekommendera denna bok till alla som vill ta sin kunskap och hälsa till nästa nivå."

–Johan Stenbäck
Verksam som hälsofrämjare på Unionen

"Martin har en knivskarp förmåga att kombinera bredd och djup tillsammans med träffsäkerhet och enkelhet. Det är en obligatorisk läsning för de individer som vill utvecklas i takt med kunskapsfronten."

–Niklas Modig
Författare till Detta är Lean

"I en värld där konkurrens på alla systemnivåer råder är det befriande att läsa en bok som handlar om samarbete. Och inte vilket samarbete som helst. Martin beskriver på ett oerhört stimulerande sätt det samarbete som pågår inom oss hela tiden och som är grunden för att skapa energi och balans. Det är utan tvekan min förhoppning att så många som möjligt läser boken för att mobilisera ytterligare kraft inom sig för att på så sätt bidra till en bättre värld att leva i!"

–Susanne Petersson
förändringskonsult och författare till bla Leda med förtroende och Dra åt samma håll!

"En fantastiskt viktig och bra bok!! TACK! Bra struktur och röd tråd. ”Boken ger en insiktsfull helhetsbild och beskrivning av vad som påverkar vårt tillstånd. Att det beror mer på vad du gör med dig själv än vad omvärlden gör med dig"

–Rolf Cassergren
Vp Operation Malibu & Kahlua

"Jag tror människor mår och samarbetar bättre när de har flyt i tillvaron. Kontrollbehov hämmar naturlig kommunikation och utveckling i näringsliv och samhälle. Martins bok handlar om hur vår kropp kan flöda, bli "ung och frisk igen". Läs den och bli inspirerad till ett rikare liv!"

–Per Hörberg
Managementkonsult och inspiratör till goda samtal

"Martin har dokumenterat sin erfarenhet, kunskap och kompetens både med djup och bredd inom ett ämne som berör alla. Jag kan varmt rekommendera detta levande material som är så sinnrikt sammansatt till lärobok och inspirationskälla för att ge dig ytterligare möjligheter till ett hälsosammare liv."

–Susanne Wolmesjö

Lärare 
Bosöns Idrottsfolkhögskola, författare och utbildare

"Det Martin inte vet om det centrala nervsystemet och hjärnans möjligheter är sannolikt inte värt att veta! Mina varmaste rekommendationer till denna bok som handlar om att skapa hållbar hälsa för dig som individ! Boken är faktaspäckad, härligt tankeväckande och en viktig påminnelse om vad som mer är möjligt om du som läsare tar dig till det nya paradigmets förståelse för hälsa. Att hälsa handlar om hela mig- det jag tror på, det jag vill och det jag gör… hela tiden i förhållande till de sammanhang där jag befinner mig. Att utgå från de fem grundläggande hälsopelarna är ett smart sätt att göra något väldigt komplext enklare och mer lättillgängligt för läsaren oavsett förförståelse i området hälsa och personlig utveckling!"

–Camilla Holma
HR-strateg arbetsmiljö hälsa på arbetsförmedlingen, leg sjukgymnast samt kommunikolog

Håll dig uppdaterad

Var bland de första att få ta del utav mina nya program och böcker.
Oroa dig inte, du kommer inte bli överöst av email från mig.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.